Ingen skal leve under uværdige forhold på gaden i Danmark

Her kan du støtte projekt UDENFORs arbejde

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Om os

I projekt UDENFOR opsøger vi hjemløse borgere på gaden. Vi tilbyder et måltid mad, en sovepose og andre basale fornødenheder og vi støtter dårligt stillede gadesovere henimod et liv i en mindre udsat position. Sideløbende dokumenterer vi vilkårene på gaden, formidler viden om hjemløshed og udstødelse og arbejder for at nedbryde mekanismer, der fører til hjemløshed

Du kan hjælpe

Giv en donation

Ønsker du at støtte vores arbejde? Tryk "giv bidrag" og vælg et beløb. Du kan betale med kort eller MobilePay. Husk at din donation kan trækkes fra i SKAT.

Start en indsamling

Du kan også starte en indsamling til fordel for projekt UDENFOR. Måske vil du "donere din fødselsdag"? Måske vil I samle ind på arbejdspladsen? Måske vil du gerne motivere dit netværk til at støtte en god sag? Tryk "Start indsamling" - så bliver du guidet igennem resten.

Dit bidrag

Alle bidrag går til projekt UDENFORs arbejde for at forbedre forholdene for mennesker i hjemløshed.

Vores arbejde

Den Mobile Café uddelte 6641 måltider mad på gaden i 2020

Mandag til fredag og én lørdag om måneden bringer projekt UDENFORs frivillige et måltid mad, en kop kaffe og andet praktisk, såsom tøj og soveposer, ud på gaden til hjemløse borgere i København, som har svært ved at skaffe sig basale fornødenheder på anden vis. Støt vores arbejde for at sikre mad og omsorg for gadensfolk.

Giv et bidrag

projekt UDENFOR afprøver og udvikler metoder på hjemløseområdet

Hjemløsedyrlæger, sygepleje på hjul, poverty walks, brugerinddragende boligbygger... projekt UDENFOR udvikler og driver løbende eksperimenterende tidsbegrænsede projekter, der tager udgangspunkt i aktuelle problematikker på gadeplan. Støt vores arbejde for at sikre nytænkning på hjemløseområdet.

Giv et bidrag

projekt UDENFOR opsøger borgere, som ikke får den hjælp, de har behov for og ret til.

I dagens, aftenens og nattens timer er Projekt UDENFORs gadeplansmedarbejdere på gaden for at tage kontakt til borgere, der lever under barske og uværdige forhold på gaden. De stiller sig til rådighed med den tid og tålmodighed, som den enkelte har behov for. De tilbyder hjælp, omsorg og hjælp til at rykke tættere på et liv i en mindre udsat position. Støt vores arbejde for at nå de allermest udsatte borgere på gaden.

Giv et bidrag

PROJEKT UDENFOR Ravnsborggade 2-4, 3. sal 2200 København N info@udenfor.dk www.udenfor.dk CVR: 21400572